**AJANVARAUS SIVUN LOPUSTA**

HYVINVOINTIHOIDOT ARIELIN AURINKO

Teen nyt myös hyvinvoitihoitoja kotonani Viikinäisissä.
Olen ollut aina kiinnostunut mystisistä asioista ja alkanut opiskella erilaisia tapoja olla yhteydessä universumin energioihin jo nuorena. Yhteys on vuosien varrella vahvistunut ja haluan välittää uutta energiaa kaikille vastaanottajille.


Kaipaatko apua nykyiseen elämäntilanteeseen, selkeyttä tai vahvistusta, energiaa tai rentoutusta?
Valitse itsellesi sopiva hoitomuoto ja varaa aika sivun lopusta nettiajanvarauksesta tai soittamalla 044 976 2257

Saat tarkemmat tiedot ja ajo-ohjeet sähköpostilla varauksen jälkeen.


Sinun hoitajasi valossa ja rakkaudessa
Anniina Halmela

044 976 2257

hyvinvointihoidot@arielinaurinko.fi

PoriREGRESSIOTERAPIA – MATKA MENNEESEEN

Regressiohoidossa matkataan menneeseen aikaan ohjatun syvärentoutuksen ja mielikuvamatkan avulla. Matkalla voi selvittää ja käsitellä asioita, jotka vaikuttavat tähän hetkeen. Hoito on rentouttava, vapauttava ja avaa ymmärrystä, sekä toimii henkisen kasvun tukena.
Menetelmä perustuu syvärentoutukseen, joka on hypnoosin kaltainen tila. Hoidossa voidaan myös kohdata pelkoja tai ei toivottuja käyttäytymismalleja sekä muuttaa niitä. Regressiohoito on tasapainoiselle mielelle täysin turvallinen ja hoidettava kohtaa vain sen mihin on itse valmis. Hoito tehdään asiakkaan ehdoilla, joten tulethan avoimin mielin.


Olen on tehnyt regressiohoitoja 2014 vuodesta ja järjestän myös ryhmäregressioita. Yksilöhoidossa pääset syvemmälle ja ohjatusti näkemään vielä enemmän menneistä ajoista ja saat kaiken irti matkasta.

Lue lisää Regressiohoidosta

 

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

Intialainen päähieronta on rentouttava, mutta energisoiva stressinpoistaja. Hieronta tehdään tuolilla istuen ja pään lisäksi käsitellään yläselkä, niska, hartia, käsivarret sekä kasvot. Käsittely on kokonaisvaltainen, joka auttaa mm. kuonan poistoon, lihasjännityksiin, päänsärkyyn sekä rentouttaa mieltä ja kehoa. Hoidon vaikutus jatkuu vielä käsittelyn jälkeen. Hoidon aikana voit nähdä värejä, kuvia tai mieleesi voi nousta selventäviä asioita. Hieronnan päätteeksi käydään läpi esiin nousseen asiat.


 


INTUITIIVINEN ENERGIAHOITO

Uuden ajan energiahoito on tasapainottava, avaava ja puhdistava kokonaisvaltainen hoito. Kun haluat kohdata itsesi, tunteesi, lukkosi ja nousta uudelle tasolle niin tämä hoito on sinua varten. Uusi aika on korkeampivärähteleväisempää ja tarvitsemme uutta, puhtaampaa energiaa johon kuuluu myös laajempi chakrajärjestelmä. Tule rentoutumaan ja uudistumaan sinun hyvinvointiasi kuunnellen.

Energiahoitoja olen tehnyt 2013 vuodesta ja olen opiskellut ReiKi 1 ja 2 kurssit. Hoitoni on muovautunut uuden ajan energioihin sopiviksi valossa ja rakkaudessa.

Kysy myös etähoitoa!

 

TAROT- TULKINTA

Tarot- kortteja apuna käyttäen tulkitaan Sinulle tärkeää asiaa erilaisia näkökulmia tarkastellen. Kortit kertovat mahdollisuuksista ja vahvistavat Sinua oikealle polulle. Valikoimassa myös puhelintulkinta!

Tarot-kortteja olen tulkinnut 20 vuotta enemmän tai vähemmän ja nyt on aika tuoda korttien sanomaa laajemmin esiin.

Kysy myös kirjallista tulkintaa!

 

hyvinvointihoidot@arielinaurinko.fi

044 976 2257

 

MYÖS LAHJAKORTIT! Järjestän myös rumpumeditointeja, ryhmäregressiohoitoja

sekä unelmakartan tai unisiepparien askartelua.

 

Kysy lisää!

 

AJANVARAUS