Savivaalennus

Hellävarainen savivaalennus hiukselle..

Mitä?

Savivaalennus ei sisällä voimakkaita synteettisiä aineita. Vain savea, soodaa, shampoota ja hapetetta. Hapete eli vetyperoksidi on vesiliukoinen joka liukenee vedeksi eikä jätä ympäristöön mitään jälkiä. Samaa ainetta käytetään myös monissa paikoissa desinfiointiin, joten sille harvoin ollaan allergisia. Tavallinen vaalennusaine sisältää apuaineita ja emäksejä jotka voivat aiheuttaa herkistymistä ja vaalentaa ilman vetyperoksidiakin. Eli tässäkin on harhaanjohtava käsitys, että vetyperoksidi olisi se pahis aine, vaikka ei ole. Muiden kollegoiden kokemusten perusteella sellaiset jotka ovat saaneet oireita tavallisesta vaalennusaineesta, ovat voineet käyttää savivaalennusta huoletta.

Miten?

Savivaalennuksella voidaan vaalentaa koko päätä, tehdä raitaa, osioita ja latvavaalennuksia, liukuvärjäyksiä ja mitä vaan mielikuvitus keksii.. Toki lähtökohta ja hius määrittää mikä on kannattavaa. Valmiiksi vaalennettua tai permanentattua hiusta ei voi vaalentaa ettei hius katkea. Jo valmiiksi vaalennettua hiusta voidaan kyllä tapauskohtaisesti vaalentaa kuten alla olevassa kuvassa on tehty.

Lopputulos on aina luonnollinen, ei valkoinen eikä kuitenkaan keltainen. Hiusta voidaan vaalentaa muutamia kertoja hiuksen kunnon mukaan. Savivaalennus vaalentaa hieman myös synteettistä väriä. Parhaiten se toimii kuitenkin omanväriseen tai kasvivärillä värjättyyn hiukseen. Jos sinulle on käytetty indigoa kasvivärjäyksessä joka tummentaa, silloin vaalennus täytyy katoa tilanteen mukaan ettei hius jää vihreäksi. Toki myös sävytys vaalennuksen jälkeen on mahdollista.

Hyvä tietää!

Vaalennukseen ja raitoihin on varattava aina aikaa etukäteen, koska vaikutusaika on pitkä ja raidoitusprojekti myös aikaa vievä. Hinta määräytyy käytetyn ajan mukaan. Katso tästä Hinnasto

Jokainen asiakas, tilanne ja hius on yksilöllinen, joten konsultointi savivaalennuksesta ja sen tarpeista tehdään aina yhdessä asiakkaan kanssa. Liikoja ei kannata odottaa, mutta katsotaan mitä sinun hiuksillesi on mahdollista saada aikaan!

Millaista?

Alla kuva koulutuksessa tehdystä vaalennuksesta, jossa lähtötilanne oli oma tyvikasvu, synteettisellä värjätty pituus ja vaalennettu latva jossa päällä sävytys.

Tekniikkana käytettiin latvan liukuvärjäystä. Lopputulos on luonnollinen, vaaleampi, mutta hyväkuntoinen hius.

eka

 

Lisää kuvia galleriassa

Jos olet kiinnostunut savivaalennuksesta, ota rohkeasti yhteyttä!

044 976 2257

anniina@arielinaurinko.fi

tai facebookissa Arielin Aurinko